Gerealiseerd

Vlier 27 & 29 - Giethoorn

Nieuw te bouwen 2/1-kap woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond in Giethoorn.

Foto's

Gerealiseerd

Vlier 27 & 29 - Giethoorn

In de waterrijke omgeving Giethoorn is deze twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. Comfortabel, duurzaam en van alle gemakken voorzien. De woning beslaat 125 m² met op de begane grond een open keuken en ruime living. Aangrenzend een en suite badkamer, wat een woning geschikt maakt voor alle leeftijden. Op de eerste verdieping welke te bereiken is via een gefineerd eiken trap treft u twee slaapkamers en een badkamer.

Onderscheidend is de hoogwaardige houtskeletbouw (HSB) welke terug te vinden is in de gevels en verdiepingsvloeren. De geïsoleerde HSB samen met de HR++ beglazing zorgen voor een hoge isolatiewaarde. Dit samen met de zonnepanelen en warmtepomp maakt de woning energiezuinig.

Kortom deze riante woning is klaar voor de toekomst.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Als u kiest voor DeltaHouse kunt u het hele bouwproces onderbrengen bij één partner. Van kavel tot en met realisatie van uw droomhuis. Met een goed geoutilleerd team van hsb-experts heeft DeltaHouse alle disciplines in eigen beheer. Dit team van experts helpt u bij het maken van doordachte keuzes, houdt de supervisie, bewaakt de kwaliteit en staat garant voor alle werkzaamheden tot en met de oplevering.

DeltaHouse kan u volledig ontzorgen

  • Maatwerk ontwerpen door één van onze architecten;
  • Maatwerk om uw persoonlijke in- of exterieurwensen te verwezenlijken;
  • Interieuradvies – en styling door één van onze interieurontwerpers;
  • Vanzelfsprekend bieden wij ook turnkey opties.