In ontwikkeling

Kavel 71 - Steenwijk

Nieuw te bouwen woon villa op landgoed Eeserwold te Steenwijk.

Foto's

In ontwikkeling

Kavel 71 - Steenwijk

In een prachtige omgeving aan het water omringt door natuurschoon wordt deze royale woning van 219m² gerealiseerd. Op de begane grond bevindt zich de entree welke toegang geeft tot de ruime woonkamer en de schitterende leef keuken die van alle gemakken voorzien is. Ook zijn de biljartkamer, bijkeuken en toilet op de begane grond gevestigd. Via een eiken verdiepingstrap is de eerste verdieping te bereiken welke beschikt over drie riante slaapkamers, twee badkamers, toilet en inloopkast.

De woning is opgebouwd met behulp van houtskeletbouw (HSB) welke terug te vinden is in de gevels, verdiepingsvloer en dakconstructie. Op de gevels is een luxe gevelsteen geplaatst met daaronder een cementvezelplaat en kalkhennep wat voor een hoge isolatiewaarde zorgt. Dit maakt de woning samen met de HR+++ beglazing, warmtepomp en zonnepanelen energiezuinig.

De hoogwaardige eiken kozijnen en voordeur geven de woning een landelijke uitstraling.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Als u kiest voor DeltaHouse kunt u het hele bouwproces onderbrengen bij één partner. Van kavel tot en met realisatie van uw droomhuis. Met een goed geoutilleerd team van hsb-experts heeft DeltaHouse alle disciplines in eigen beheer. Dit team van experts helpt u bij het maken van doordachte keuzes, houdt de supervisie, bewaakt de kwaliteit en staat garant voor alle werkzaamheden tot en met de oplevering.

DeltaHouse kan u volledig ontzorgen

  • Maatwerk ontwerpen door één van onze architecten;
  • Maatwerk om uw persoonlijke in- of exterieurwensen te verwezenlijken;
  • Interieuradvies – en styling door één van onze interieurontwerpers;
  • Vanzelfsprekend bieden wij ook turnkey opties.