In ontwikkeling

Buitensingel 13 - Steenwijk

Nieuw te bouwen villa op landgoed de Woldberg te Steenwijk

Foto's

In ontwikkeling

Buitensingel 13 - Steenwijk

Deze fraaie woning met maar liefst 370 m² wordt gerealiseerd in een natuurrijke omgeving. Met op de begane grond een ruime hal welke over gaat in een tuingerichte woonkamer en eethoek. Aangrenzend op de eethoek is de L-vormige keuken gevestigd. Verder beschikt de begane grond over een separaat toilet, kantoor-, slaap-, en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier riante slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet.

Hoogwaardige houtskeletbouw (HSB) is in de gevels, verdiepingsvloeren en dakconstructie terug te vinden. De buitenkant van de wand bestaat uit stucwerk met daarachter verschillende lagen STEICO en een dampremmende laag. Dit verhoogt het wooncomfort en vermindert het energieverbruik.

Dit is royaal wonen in een natuurrijke omgeving.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Als u kiest voor DeltaHouse kunt u het hele bouwproces onderbrengen bij één partner. Van kavel tot en met realisatie van uw droomhuis. Met een goed geoutilleerd team van hsb-experts heeft DeltaHouse alle disciplines in eigen beheer. Dit team van experts helpt u bij het maken van doordachte keuzes, houdt de supervisie, bewaakt de kwaliteit en staat garant voor alle werkzaamheden tot en met de oplevering.

DeltaHouse kan u volledig ontzorgen

  • Maatwerk ontwerpen door één van onze architecten;
  • Maatwerk om uw persoonlijke in- of exterieurwensen te verwezenlijken;
  • Interieuradvies – en styling door één van onze interieurontwerpers;
  • Vanzelfsprekend bieden wij ook turnkey opties.