In ontwikkeling

Buitensingel 11 - Steenwijk

Nieuw te bouwen villa op landgoed de Woldberg te Steenwijk

Foto's

In ontwikkeling

Buitensingel 11 - Steenwijk

Op Landgoed de Woldberg wordt deze riante vrijstaande woning wordt gerealiseerd langs het water. De 287 m² grootte woning haalt buiten naar binnen toe met de overdekte veranda’s aan beide kanten. Op de begane grond bevindt zich royale slaapkamer met aangrenzend een badkamer, woonkamer en eethoek met keuken. De eerste verdieping beschikt over drie omvangrijke slaapkamers en één badkamer.

De woning is opgebouwd met behulp van houtskeletbouw (HSB) welke terug te vinden is in de gevels, verdiepingsvloer en dakconstructie. De gevel zelf bestaat uit baksteen met daarachter onder andere Isover isolatie en STEICO. Deze hoogwaardige isolatie samen met de warmtepomp maken de woning energiezuinig.

Dit is schitterend wonen met oog op de toekomst.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Als u kiest voor DeltaHouse kunt u het hele bouwproces onderbrengen bij één partner. Van kavel tot en met realisatie van uw droomhuis. Met een goed geoutilleerd team van hsb-experts heeft DeltaHouse alle disciplines in eigen beheer. Dit team van experts helpt u bij het maken van doordachte keuzes, houdt de supervisie, bewaakt de kwaliteit en staat garant voor alle werkzaamheden tot en met de oplevering.

DeltaHouse kan u volledig ontzorgen

  • Maatwerk ontwerpen door één van onze architecten;
  • Maatwerk om uw persoonlijke in- of exterieurwensen te verwezenlijken;
  • Interieuradvies – en styling door één van onze interieurontwerpers;
  • Vanzelfsprekend bieden wij ook turnkey opties.